ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάνει κίνηση για να αποκτήσει Ανσαριφάρντ

Κάνει κίνηση για να αποκτήσει Ανσαριφάρντ

Ανσαριφάρντ από το… πουθενά για την ΑΕΚ! Όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Γιώργος Τσακίρης, η Ένωση έχει μπει πολύ δυνατά για την απόκτηση του 30χρονου Ιρανού πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού.

Τη στιγμή που στην ΑΕΚ περιμένουν την πρόταση των Αράβων για τον Πέτρο Μάνταλο, η ίδια προχωρά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό και όχι μόνο αυτό, αλλά όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Τσακίρης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μπαίνει πολύ δυνατά για την απόκτηση του δεύτερου επιθετικού, πίσω από τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο εκλεκτός της Ένωσης και του Ίλια Ίβιτς όπως μετέδωσε ο ρεπόρτερ του σταθμού είναι ο 30χρονος Ιρανός, Καρίμ Ανσαριφάρντ, που φυσικά είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του σε Πανιώνιο (που τον έφερε πρώτος στην Ελλάδα, 2015-17) και Ολυμπιακό (2017/18).

Ο παίκτης αγωνιζόταν στην Αλ Σαϊλίγια και στο πρωτάθλημα του Κατάρ, έχοντας σε 16 αναμετρήσεις, 6 γκολ και 1 ασίστ.

Οι επαφές ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον παίκτη είναι πολύ προχωρημένες, η απόκτησή του αυτή τη στιγμή δεν έχει «κλείσει», αλλά σε κάθε περίπτωση οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο επίπεδο και δεν αποκλείεται ακόμα και στα επόμενα 24ωρα να επιτευχθεί η συμφωνία.

Ο έμπειρος φορ με τον Πανιώνιο κατέγραψε 51 συμμετοχές, έχοντας 15 γκολ ενώ με τους «ερυθρόλευκους» είχε 48 συμμετοχές και 22 γκολ.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Κάνει κίνηση για να αποκτήσει Ανσαριφάρντ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top