ΕΛΛΑΔΑ: 'Έφυγε΄ ο τραγουδιστής Γιάννης Πουλόπουλος

ΕΛΛΑΔΑ: 'Έφυγε΄ ο τραγουδιστής Γιάννης Πουλόπουλος

Σε ηλικία 79 ετών πέθανε το βράδυ της Κυριακής (23/08) ο τραγουδιστής Γιάννης Πουλόπουλος.

 Ο γνωστός τραγουδιστής νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο με καρδιακά προβλήματα και απεβίωσε αργά το βράδυ της Κυριακής.
 
Ο Πουλόπουλος θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες ερμηνευτές και ταυτίστηκε με το ρεύμα του Νέου Κύματος. Ερμήνευσε εκατοντάδες τραγούδια που γνώρισαν τεράστια δισκογραφική επιτυχία και συνεργάστηκε με σπουδαίους στιχουργούς και μουσικούς όπως ο Μίμης Πλέσσας και ο Λευτέρης Παπαδόπουλος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Από τις βασικές προτεραιότητες της Προεδρίας μας είναι να φέρουμε την ΕΕ πιο κοντά στην Αίγυπτο»

ΠτΔ: «Από τις βασικές προτεραιότητες της Προεδρίας μας είναι να φέρουμε την ΕΕ πιο κοντά στην Αίγυπτο»

Στη στενή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα σε Κύπρο και Αίγυπτο αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Πετρελαίου της Αιγύπτου κ. Karim Badawi, ο οποίος βρίσκεται στη Λευκωσία για να παραστεί στην τελετή έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE