Το Facebook θα πληρώσει πάνω από 100 εκατ. ευρώ για φόρους προηγούμενων ετών, σύμφωνα με δημοσίευμα

Το Facebook θα πληρώσει πάνω από 100 εκατ. ευρώ για φόρους προηγούμενων ετών, σύμφωνα με δημοσίευμα

To Facebook δέχθηκε να πληρώσει στη Γαλλία πάνω από 100 εκατ. ευρώ σε φόρους και πρόστιμο για τις χρήσεις πριν από το 2018, αναφέρει δημοσίευμα του γαλλικού οικονομικού περιοδικού Capital που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του. 

Το περιοδικό ανέφερε ότι έχει δει έγγραφα που δείχνουν ότι ζητήθηκε από το Facebook να καταβάλει 104 εκατ. ευρώ, περιλαμβανομένου ενός προστίμου ύψους 22 εκατ. ευρώ. 

 

 ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE