Απίστευτα προκλητικός ο Ερντογάν: 'Η Ελλάδα σπέρνει το χάος στην Ανατολική Μεσόγειο'

Απίστευτα προκλητικός ο Ερντογάν: 'Η Ελλάδα σπέρνει το χάος στην Ανατολική Μεσόγειο'

Το πολεμικό ναυτικό της Τουρκίας δεν θα κάνει πίσω την ώρα που η Ελλάδα σπέρνει το χάος στην Ανατολική Μεσόγειο, ανέφερε τη Δευτέρα ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Εντογάν.

 
«Αυτοί που σπρώχνουν την Ελλάδα μπροστά στο τουρκικό ναυτικό δεν θα σταθούν από πίσω της», δήλωσε ο Πρόεδρος Ερντογάν μετά από συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.
 
Η Αθήνα, ισχυρίστηκε, δεν έχει δικαίωμα να εκδίδει οδηγίες προς ναυτιλλομένους, γνωστές ως Navtex, σε περιοχές που διεκδικεί η Άγκυρα.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE