Απίστευτα προκλητικός ο Ερντογάν: 'Η Ελλάδα σπέρνει το χάος στην Ανατολική Μεσόγειο'

Απίστευτα προκλητικός ο Ερντογάν: 'Η Ελλάδα σπέρνει το χάος στην Ανατολική Μεσόγειο'

Το πολεμικό ναυτικό της Τουρκίας δεν θα κάνει πίσω την ώρα που η Ελλάδα σπέρνει το χάος στην Ανατολική Μεσόγειο, ανέφερε τη Δευτέρα ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Εντογάν.

 
«Αυτοί που σπρώχνουν την Ελλάδα μπροστά στο τουρκικό ναυτικό δεν θα σταθούν από πίσω της», δήλωσε ο Πρόεδρος Ερντογάν μετά από συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.
 
Η Αθήνα, ισχυρίστηκε, δεν έχει δικαίωμα να εκδίδει οδηγίες προς ναυτιλλομένους, γνωστές ως Navtex, σε περιοχές που διεκδικεί η Άγκυρα.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE