ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκαλεί ο Ερντογάν: 'Ψευτόμαγκες στο Αιγαίο - Η Τουρκία είναι έτοιμη για τα πάντα'

Προκαλεί ο Ερντογάν: 'Ψευτόμαγκες στο Αιγαίο - Η Τουρκία είναι έτοιμη για τα πάντα'

Νέες προκλητικές δηλώσεις παραχώρησε την Τετάρτη (26/08)ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σε εκδήλωση με αφορμή την επέτειο της μάχης του Μαντζικέρτ.

Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για «ψευτόμαγκες στο Αιγαίο» και τόνισε ότι «η Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο, το Αιγαίο και τη Μαύρη Θάλασσα θα πάρει αυτό που δικαιούται».

Παράλληλα, δήλωσε ότι η Τουρκία δεν θα υποχωρήσει και τόνισε «είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα πάντα σε πολιτικό, κλπ. επίπεδο». «Όλοι θα δουν ότι η Τουρκία δεν είναι μία χώρα που μπορείτε να τη δοκιμάζετε πλέον», σημείωσε ο Τούρκος πρόεδρος και συμπλήρωσε τα εξής: «Η κληρονομιά του Βυζαντίου πέρασε στην Οθωμανική Αυτοκρατορία με τον Σουλτάνο Μωάμεθ τον Πορθητή. Όσοι δεν αξίζουν να λέγονται καν κληρονόμοι του Βυζαντίου, παίρνοντας πίσω τους τους Ευρωπαίους, είναι σημάδι ότι επιδιώκουν την αδικία, την παρανομία και την πειρατεία και δεν μπορούν να πάρουν μαθήματα από την ιστορία».

Από: Εthnos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top