ΠΑΦΟΣ: Στο κελί για πέντε μέρες δύο πρόσωπα για έκρηξη σε όχημα και οικία

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί για πέντε μέρες δύο πρόσωπα  για έκρηξη σε όχημα και οικία

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε την Τετάρτη (26/08) διατάγματα πενθήμερης κράτησης εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 26 και 31 ετών, που συνελήφθησαν χθες το απόγευμα από το ΤΑΕ Πάφου, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης έκρηξης σε οικία στην Πάφο, που συνέβη στις 21 Αυγούστου, 2020.

Θυμίζουμε ότι στο συγκεκριμένο περιστατικό, σημειώθηκε έκρηξη σε αυτοκίνητο γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα, στην επαρχία Πάφου.

Το αυτοκίνητο, από την έκρηξη υπέστη εκτεταμένες ζημιές. 

Επίσης, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα έκρηξη σημειώθηκε και σε προαύλιο οικίας που ανήκει σε 28χρονο στην επαρχία Πάφου.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο προαύλιο της οικίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Για τα αποτελέσματα των επαφών της σε Λευκωσία, Αθήνα και Άγκυρα, ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, η προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE