ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον αντιγράφουν για το άνοιγμα των Βαρωσίων, δηλώνει ο Σ. Ντενκτάς

Τον αντιγράφουν για το άνοιγμα των Βαρωσίων, δηλώνει ο Σ. Ντενκτάς

Το θέμα του ανοίγματος των Βαρωσίων είναι μια αντιγραφή, δήλωσε ο ανεξάρτητος υποψήφιος «πρόεδρος», Σερντάρ Ντενκτάς λέγοντας ότι ο ίδιος πριν πολλά χρόνια είχε υποβάλλει γραπτώς σχετική πρόταση.
 

Σήμερα βγαίνουν κάποιοι αρχηγοί κομμάτων και λένε ‘η ιδέα είναι δική μου’, συνέχισε ο κ. Ντενκτάς, λέγοντας ότι «το θέμα των Βαρωσίων είναι μια αντιγραφή». Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ντενκτάς επισκέφθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας σήμερα, τον «δήμο» Αμμοχώστου και συζήτησε με τον «δήμαρχο» και το «δημοτικό συμβούλιο».
 
Υπονοώντας τον Κουντρέτ Οζερσάι, ο κ. Ντενκτάς είπε ότι ένας εκ των εταίρων στην «κυβέρνηση» λέει πως ήταν δική του ιδέα. «Νόμιζα ότι δίδετε αξία στην ηθική. Ωστόσο βλέπω ότι δεν δίνετε». Γιατί, πρόσθεσε, από την εποχή του Μεχμέτ Αλί Ταλάτ στην «προεδρία», ο ίδιος είχε δώσει γραπτώς την πρόταση για άνοιγμα των Βαρωσίων, αλλά και το 2017 το είχε επαναλάβει προς τον τότε Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, την τότε «κυβέρνηση» και το τουρκικό ΥΠΕΞ.
 
«Αυτό είναι μια καθαρή αντιγραφή. Εάν προσπαθήσει να κάνει μια πιο σωστή πολιτική, θα πρέπει να συζητήσει και για κάποιες πραγματικότητες», σημείωσε, εννοώντας και πάλι τον κ. Οζερσάι.

 

 ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Είχε απελαθεί από την Κύπρο και την βρήκαν να εργάζεται σε ξενοδοχείο - Παρουσίασε πλαστό έγγραφο

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top