Οι «επόμενες γενιές» και η επόμενη Προεδρία: Το πολιτικό αδιέξοδο του ΔΗΣΥ απέναντι στον Χριστοδουλίδη
Πίσω από τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, για τη δημοσιονομική υπευθυνότητα, διαμορφώνεται ήδη η μάχη του 2028.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ΣΚΑΙ, τουρκικά μαχητικά, παρενόχλησαν δυο ελληνικά F-16 στην περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου.
Το περιστατικό συνέβη ενώ τα ελληνικά μαχητικά επέστρεφαν στη Σούδα από την Κύπρο όπου συμμετείχαν στην κοινή άσκηση Ελλάδας, Κύπρου, Γαλλίας και Ιταλίας σε διάφορα σενάρια με τα γαλλικά Rafale και σε συνεργασία με τις ναυτικές δυνάμεις των τεσσάρων χωρών.
Όπως έγινε γνωστό, οι ελληνικές δυνάμεις ενισχύθηκαν και από άλλα μαχητικά και τα τουρκικά αποχώρησαν τελικά με ελάχιστα καύσιμα στις δεξαμενές τους.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




