ΚΥΠΡΟΣ

Σφραγίζει πλάνο επιστροφής στις νίκες...

Σφραγίζει πλάνο επιστροφής στις νίκες...

Το τελικό του πλάνο που έχει στο μυαλό του για να επαναφέρει τον Απόλλωνα στο δρόμο των επιτυχιών «σφραγίζει» σήμερα ο Τον Κάανεν.

  Ο Ολλανδός τεχνικός στην τελευταία προπόνηση της βδομάδας θα δημιουργήσει την όλη εικόνα και θα αποφασίσει για το ποιους παίκτες θα εμπιστευθεί στην αυριανή αναμέτρηση του Τσιρείου Σταδίου με μοναδικό σκοπό και στόχο να πάρει την πρώτη του νίκη στον κυανόλευκο πάγκο.

Σε σχέση με το πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο του Απόλλωνα, αυτό της περασμένης αγωνιστικής με την Ομόνοια, ο Τον Κάανεν μετράει επιστροφές παικτών του αλλά τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν.

Ένα «καρέ» απουσιών αντιμετωπίζει η τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα για την αυριανή αναμέτρηση του Τσιρείου Σταδίου που ξεκινάει η ώρα 17:00 απέναντι στους «φτεροπόδαρους» της Αραδίππου και είναι για την 6η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος για το α΄ γκρουπ εξάδας.  Οι Αγγελή, Αντράντε, Βασιλείου και Ρομπέρ, είναι η τετράδα των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζει ο Τον Κάανεν στο αυριανό παιχνίδι.

Οι επιστροφές, όμως, Μερκή, Χαμντανί, Παπουλή και Σανγκόι, δημιουργούν νέα δεδομένα στο προπονητικό του Απόλλωνα σε σχέση με τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Όλα συντείνουν πως η προαναφερθείσα τετράδα παικτών θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο αρχικό σχήμα του Απόλλωνα στο αυριανό παιχνίδι.

Επιπλέον, η ετοιμότητα των Γκουλιόν και Κολοκούδια φέρνει τον Τον Κάανεν και σε άλλες σκέψεις σε ότι αφορά το αρχικό πλάνο που σκοπεύει να παρατάξει στο αυριανό παιχνίδι.

Όλα είναι πιθανά και με βάση το 4-3-3, το οποίο είναι το αγαπημένο σύστημα του τεχνικού ηγέτη του Απόλλωνα, η σημερινή προπόνηση πιθανότατα θα ξεκαθαρίσει κατά πολύ και μέσα από την αποστολή που θα ανακοινωθεί το ποιοι θα αποτελούν την ενδεκάδα του Απόλλωνα στην αυριανή αναμέτρηση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top