ΕΛΛΑΔΑ

Σενάρια για τους ερυθρόλευκους...

Σενάρια για τους ερυθρόλευκους...

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τον Ολυμπιακό έχουν αρχίσει από πολύ νωρίς με τα νέα ονόματα που φέρεται να είναι στη λίστα να είναι των Γκαέλ Κακουτά και Μπακαρί Κονέ.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προσεγγίσει ήδη την πλευρά του Γάλλου εξτρέμ, αφού ούτως ή άλλως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που τον γνωρίζουν χρόνια και μάλιστα στο παρελθόν είχαν φτάσει πολύ κοντά στην απόκτησή του. Φέτος, αγωνίζεται ως δανεικός από την Τσέλσι στη Ράγιο Βαγιεκάνο και έχει πραγματοποιήσει μια σούπερ χρονιά, έχοντας σε 32 ματς, 5 γκολ και 7 ασίστ.

Το θετικό στη συγκεκριμένη υπόθεση και ευνοεί και το πιθανό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αποτελεί το γεγονός ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, οπότε οι Πειραιώτες δεν χρειάζεται να πληρώσουν κάποια ομάδα. Ωστόσο, το ότι μένει ελεύθερος καθιστά την περίπτωσή του ελκυστική και για άλλες ομάδες, όπως τη Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ που φέρεται να έχει εκφράσει επίσης το ενδιαφέρον της.

Όσο για τον Μπακαρί Κονέ, το ενδιαφέρον αποκαλύπτουν γαλλικά ΜΜΕ, βασιζόμενοι στο γεγονός ότι ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2016 και η Λιόν δεν θέλει να τον χάσει χωρίς λεφτά, από τη στιγμή μάλιστα που φέτος δεν αγωνίζεται βασικός.

Ο 27χρονος θεωρείται ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι λόγω του ύψους τους (1,88 μ.), αλλά και πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, γεγονός που του δίνει την ευχέρεια να φτιάχνει παιχνίδι από την άμυνα.

Πηγή: www.sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top