ΛΕΜΕΣΟΣ: 'Γαλλικά', ένταση και σύλληψη στη διαμαρτυρία καταστηματαρχών της Νίκου Παττίχη

ΛΕΜΕΣΟΣ: 'Γαλλικά', ένταση και σύλληψη στη διαμαρτυρία καταστηματαρχών της Νίκου Παττίχη

Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τα μέτρα και να μην επιτρέψουν τη δημιουργία διαχωριστικής νησίδας, είναι οι καταστηματάρχες και οι περίοικοι της οδού Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, οι οποίοι το πρωί συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ακολούθησαν στιγμές έντασης, με τα έργα να σταματούν για μία περίπου ώρα, ωστόσο στη συνέχεια στη παρουσία εκσκαφέων  καταστηματάρχης μπήκε μπροστά στα μηχανήματα με αποτέλεσμα να επέμβει η Αστυνομία και να τον συλλάβει.

Στις προσπάθειας των καταστηματαρχών να εμποδίσουν τα έργα επηρεάστηκε και η τροχαία κίνηση στο δρόμο με οδηγούς να διαπληκτίζονται με τους διαμαρτυρόμενους.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εντοπίστηκαν πιστόλι και φυσίγγια σε τάφο – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Εντοπίστηκαν πιστόλι και φυσίγγια σε τάφο – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Πιστόλι κρυμμένο σε τάφο σε κοιμητήριο στη Λεμεσό εντόπισε σήμερα 13/5 η Αστυνομία Λεμεσού, το οποίο ενδέχεται να σχετίζεται με εγκληματική ενέργεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE