Xιλιάδες συλλήψεις στην Κίνα για διερεύνηση εγκλημάτων που σχετίζονται με τον κορωνοϊό

Xιλιάδες συλλήψεις στην Κίνα για διερεύνηση εγκλημάτων που σχετίζονται με τον κορωνοϊό

Σχεδόν 5,800 άτομα συνελήφθησαν ως τώρα στην Κίνα ως ύποπτα για εγκλήματα που σχετίζονται με τον κορωνοϊό.


Οι ύποπτοι διερευνώνται για υποθέσεις φόνων επαγγελματιών υγείας, για πώληση ελαττωματικών ιατρικών μηχανημάτων και για προσκόμιση ψευδών στοιχείων για ταξίδια στο εξωτερικό. Τα εγκλήματα διαπράχθηκαν από τον Ιανουάριο ως τώρα. Μια υπόθεση αφορά ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός άνδρα που δεν φορούσε μάσκα σε υπεραγορά . Επίσης ύποπτοι φέρονται να πάτησαν με το όχημά τους και να τραυμάτισαν θανάσιμα επαγγελματίες υγείας .

Οι δικαστικές αρχές ανακοίνωσαν ότι από τις 5,797 συλλήψεις υπόπτων, οι 6,755 κατηγορήθηκαν και τους απαγγέλθηκαν συγκεκριμένες κατηγορίες.  Δεν διευκρινίζεται αν οι υπόλοιποι τελούν υπό κράτηση ακόμη.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Η ελληνοκυπριακή πλευρά δηλώνει έτοιμη να προχωρήσει, ενώ η Τουρκία και η τουρκοκυπριακή ηγεσία εξακολουθούν να βάζουν εμπόδια. Τι σημαίνουν οι συγκλίσεις και γιατί η 26η Αυγούστου αποκτά ιδιαίτερη σημασία

BEST OF TOTHEMAONLINE