Xιλιάδες συλλήψεις στην Κίνα για διερεύνηση εγκλημάτων που σχετίζονται με τον κορωνοϊό

Xιλιάδες συλλήψεις στην Κίνα για διερεύνηση εγκλημάτων που σχετίζονται με τον κορωνοϊό

Σχεδόν 5,800 άτομα συνελήφθησαν ως τώρα στην Κίνα ως ύποπτα για εγκλήματα που σχετίζονται με τον κορωνοϊό.


Οι ύποπτοι διερευνώνται για υποθέσεις φόνων επαγγελματιών υγείας, για πώληση ελαττωματικών ιατρικών μηχανημάτων και για προσκόμιση ψευδών στοιχείων για ταξίδια στο εξωτερικό. Τα εγκλήματα διαπράχθηκαν από τον Ιανουάριο ως τώρα. Μια υπόθεση αφορά ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός άνδρα που δεν φορούσε μάσκα σε υπεραγορά . Επίσης ύποπτοι φέρονται να πάτησαν με το όχημά τους και να τραυμάτισαν θανάσιμα επαγγελματίες υγείας .

Οι δικαστικές αρχές ανακοίνωσαν ότι από τις 5,797 συλλήψεις υπόπτων, οι 6,755 κατηγορήθηκαν και τους απαγγέλθηκαν συγκεκριμένες κατηγορίες.  Δεν διευκρινίζεται αν οι υπόλοιποι τελούν υπό κράτηση ακόμη.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE