Xιλιάδες συλλήψεις στην Κίνα για διερεύνηση εγκλημάτων που σχετίζονται με τον κορωνοϊό

Xιλιάδες συλλήψεις στην Κίνα για διερεύνηση εγκλημάτων που σχετίζονται με τον κορωνοϊό

Σχεδόν 5,800 άτομα συνελήφθησαν ως τώρα στην Κίνα ως ύποπτα για εγκλήματα που σχετίζονται με τον κορωνοϊό.


Οι ύποπτοι διερευνώνται για υποθέσεις φόνων επαγγελματιών υγείας, για πώληση ελαττωματικών ιατρικών μηχανημάτων και για προσκόμιση ψευδών στοιχείων για ταξίδια στο εξωτερικό. Τα εγκλήματα διαπράχθηκαν από τον Ιανουάριο ως τώρα. Μια υπόθεση αφορά ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός άνδρα που δεν φορούσε μάσκα σε υπεραγορά . Επίσης ύποπτοι φέρονται να πάτησαν με το όχημά τους και να τραυμάτισαν θανάσιμα επαγγελματίες υγείας .

Οι δικαστικές αρχές ανακοίνωσαν ότι από τις 5,797 συλλήψεις υπόπτων, οι 6,755 κατηγορήθηκαν και τους απαγγέλθηκαν συγκεκριμένες κατηγορίες.  Δεν διευκρινίζεται αν οι υπόλοιποι τελούν υπό κράτηση ακόμη.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE