ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνεχίζονται τα έργα παρουσία της Αστυνομίας στην Νίκου Παττίχη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνεχίζονται τα έργα παρουσία της Αστυνομίας στην Νίκου Παττίχη

Επεισοδιακή ήταν η σημερινή (Παρασκευή 28/8) πρώτη μέρα των εργασιών στη λεωφόρου Νίκου και Δέσποινας Παττίχη στη Λεμεσό, με τους καταστηματάρχες που αντιδρούν στη δημιουργία κτιστής νησίδας, να σταματούν για λίγο τις εργασίες, ενώ ο εκπρόσωπος τους συνελήφθη από την Αστυνομία.

 
Στην παρουσία αστυνομικής δύναμης, οι διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν από τις 07:00 κοντά στον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών και απέναντι από τη διασταύρωση με την οδό Χριστοφή Εργατούδη, σημείο όπου παρατηρούνται οι παράνομες δεξιόστροφες στροφές και συμβαίνουν συχνά τροχαία ατυχήματα.
 
Στο χώρο έφτασαν και βουλευτές καθώς και ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, με τις εργασίες να σταματούν από την παρέμβαση των διαμαρτυρόμενων, οι οποίοι απέκοψαν συμβολικά και για περίπου δέκα λεπτά και τις δυο λωρίδες κυκλοφορίας.
 
Ο εκπρόσωπος των καταστηματαρχών Πόλυς Καττάσης συνελήφθη όταν στις 08:45 επανήρχισαν οι εργασίες του εργολάβου και έγινε προσπάθεια εκ νέου διακοπής των εργασιών.
 
Οι εργασίες συνεχίζονται στην παρουσία αστυνομικής δύναμης.
 
Υπενθυμίζεται πως το έργο περιλαμβάνει συντήρηση οδοστρώματος, ανακατασκευή πεζοδρομίων, παρόδιων χώρων στάθμευσης και κατασκευή κτιστής διαχωριστικής νησίδας, για την οποίαν αντιδρούν οι καταστηματάρχες, καθώς θεωρούν πως θα δημιουργήσει προβλήματα στην εμπορικότητα του δρόμου.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top