ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τούρκος ηγέτης της μαφίας αγόρασε ξενοδοχείο στην Κερύνεια - Εξέτισε ποινή πολύχρονης φυλάκισης στην Τουρκία

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τούρκος ηγέτης της μαφίας αγόρασε ξενοδοχείο στην Κερύνεια - Εξέτισε ποινή πολύχρονης φυλάκισης στην Τουρκία

Ο Αλλααντίν Τσακιτζί, γνωστός ηγέτης της μαφίας και του οργανωμένου εγκλήματος στην Τουρκία, αγόρασε το ξενοδοχείο Cratos στην κατεχόμενη Κερύνεια, σύμφωνα με δημοσίευμα στην τ/κ εφημερίδα «Αβρούπα».

Ο Τσακιτζί, όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, καταζητείτο για εγκλήματα που διέπραξε στην Τουρκία, συνελήφθη στην Γαλλία και αφού εξέτισε ποινή πολύχρονης φυλάκισης στην Τουρκία αφέθηκε ελεύθερος τον περασμένο Απρίλιο, επωφελούμενος από τον νέο νόμο.
 
Η είδηση προκάλεσε αίσθηση ανάμεσα στην τ/κ κοινότητα, σύμφωνα με την εφημερίδα, η οποία αναφέρει ωστόσο ότι δεν κατέστη δυνατόν να έχει πρόσβαση σε «βέβαιες πληροφορίες» σε σχέση με την διαδικασία της πώλησης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.