Σκληρή γλώσσα Μακρόν: 'Οι Τούρκοι σέβονται μόνο λόγια που συνοδεύονται από πράξεις...'

Σκληρή γλώσσα Μακρόν: 'Οι Τούρκοι σέβονται μόνο λόγια που συνοδεύονται από πράξεις...'

Σε μια ιδιαίτερα αυστηρή δήλωση με φόντο τις παράνομες δραστηριότητες της Τουρκίας, στην Ανατολική Μεσόγειο προχώρησε την Παρασκευή (28/08), προχώρησε ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μακρόν ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η Άγκυρα σέβεται μόνον λόγια που συνοδεύονται από πράξεις».

«Σε ό,τι αφορά την κυριαρχία στη Μεσόγειο, οφείλω να είμαι συνεπής σε έργα και λόγια. Μπορώ να σας πω πως οι Τούρκοι αντιλαμβάνονται και σέβονται μόνον κάτι τέτοιο. Εάν λες λόγια που δεν συνοδεύονται από πράξεις… Αυτό που η Γαλλία έπραξε φέτος το καλοκαίρι ήταν σημαντικό: είναι μια πολιτική "κόκκινων γραμμών". Την εφάρμοσα στη Συρία», δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Οι εν λόγω δηλώσεις έρχονται στον απόηχο της συνόδου των ΥΠΕΞ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου παρουσιάστηκε προφορικά μια λίστα κυρώσεων κατά της Άγκυρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 70χρονος εργάτης Σάββας Ιωάννου, από την Πάφο, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, ενώ εκτελούσε εργασίες σήμανσης του δρόμου, μαζί με συναδέλφους του.

BEST OF TOTHEMAONLINE