Τουρκικά πολεμικά πλοία θα απλωθούν σε 20 λιμάνια - Παρουσία και στο λιμάνι Αμμοχώστου - ΧΑΡΤΗΣ

Τουρκικά πολεμικά πλοία θα απλωθούν σε 20 λιμάνια - Παρουσία και στο λιμάνι Αμμοχώστου - ΧΑΡΤΗΣ

Είκοσι επισκέψεις σε λιμάνια θα πραγματοποιήσουν 21 πλοία του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, συμπεριλαμβανομένου και του λιμανιού στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Ο λόγος, σύμφωνα με την ανακοίνωση του τουρκικού Υπουργείου Άμυνας είναι ο εορτασμός της «Ημέρας της Νίκης» και της «Ημέρας των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων».

Όπως σημειώνεται, τα πλοία θα προσεγγίσουν στην κοντινότερη δυνατή απόσταση από την παραλία και ακολούθως, θα ακουστεί ο Εθνικός Ύμνος και θα γίνει η τελετή σημαίας στα πλοία, την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE