ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Πλήθος κόσμου στην διαμαρτυρία ενάντια στη 'Νέα Τάξη Πραγμάτων' - 'Ενάντια στην χρήση μάσκας, το υποχρεωτικό εμβόλιο και το 5G' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Πλήθος κόσμου στην διαμαρτυρία ενάντια στη 'Νέα Τάξη Πραγμάτων' - 'Ενάντια στην χρήση μάσκας, το υποχρεωτικό εμβόλιο και το 5G' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, διαμαρτυρόμενοι ενάντια στην "Νέα Τάξη Πραγμάτων", ταγμένοι "υπέρ της ελευθερίας και των βασικών ανθρωπίνω και ατομικών δικαιωμάτων".

Φωτορεπορτάζ: Στέλιος Στυλιανού

Όπως γράφει και η ανακοίνωση της οργανωτικής ομάδας, η διαμαρτυρία είναι Υπέρ της ελευθερίας και των βασικών ανθρωπίνων και ατομικών δικαιωμάτων που χάνονται ενάντια στο Υποχρεωτικό εμβόλιο.

Παράλληλα, θίγονται ζητήματα που αφορούν "την υποχρεωτική νοσηλεία και θεραπεία, την υποχρεωτική μάσκα, οποιαδήποτε υποχρεωτική επεμβατική ιατρική διαδικασία ή φάρμακο και βεβαίως το δυνητικά πολύ επικίνδυνο 5G".

Στην διαμαρτυρία έχει μαζευτεί πλήθος κόσμου και είναι συσπειρωμένοι περιμετρικά του Προεδρικού. Ο κόσμος κρατάει πανό που αναγράφουν "Ελευθερία Βούλησης και Μετακίνησης", "Αν σηκωθεί ο Λαός το Παιχνίδι Τελείωσε", "Οι μητέρες είναι εδώ", "Αστυνομία Κύπρου Υπερβήκατε τα όρια της Δικτατορίας", ενώ κυκλοφορούν και χαρτόνια ενάντια στην χρήση της μάσκας.

 

Η ανακοίνωση των διοργανωτών της διαμαρτυρίας: 

Η διαμαρτυρία που θα γίνει είναι Υπέρ της ελευθερίας και των βασικών ανθρωπίνων και ατομικών δικαιωμάτων που χάνονται ενάντια στο Υποχρεωτικό εμβόλιο.

Επίσης, την Υποχρεωτική νοσηλεία και θεραπεία, υποχρεωτική μάσκα, οποιαδήποτε υποχρεωτική επεμβατική ιατρική διαδικασία ή φάρμακο και βεβαίως το δυνητικά πολύ επικίνδυνο 5G.
Αυτή είναι η βασική θεματολογία της διαμαρτυρίας. Δόθηκε ο τίτλος ενάντια στην 'Νέα Παγκόσμια Τάξη' ή 'Νέα Τάξη Πραγμάτων'.

Τα σημαντικά θέματα που διαμαρτυρόμαστε και που συνθέτουν την 'Νέα Τάξη Πραγμάτων' είναι εξ άλλου τα πιο πάνω. Μπορεί να είναι και άλλα, όμως η διαμαρτυρία θα περιοριστεί σε αυτά.

Ο κάθε ένας ας πιστεύει σε όποια θρησκεία γουστάρει και ας έχει οποιονδήποτε σεξουαλικό προσανατολισμό του αρέσει, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην διαμαρτυρία.

Τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και οι ατομικές ελευθερίες, το δικαίωμα στην συναίνεση ή απόρριψη μιας θεραπείας ή μιας επεμβατικής ιατρικής διαδικασίας ή φυσικής θεραπείας είναι θέμα επιλογής του ατόμου ή του κηδεμόνα του.
Αυτά δεν αποδεχόμαστε να επιβάλλονται από κανέναν Υπουργό, κανέναν γιατρό ή οποιονδήποτε άλλο.

Είναι ατομικά δικαιώματα και βασικές ελευθερίες και έτσι θα παραμείνουν.
Η διαμαρτυρία στοχεύει επίσης στο να αναδείξει το μεγάλο πρόβλημα της λογοκρισίας των ΜΜΕ που γίνεται παγκόσμια αλλά και στην Κύπρο και να απαιτήσει το δικαίωμα του οποιουδήποτε στην έκφραση και στην άποψη χωρίς στιγματισμό.

Ζούμε σε μια εποχή όπου η αντίθετη άποψη έχει 'ποινικοποιηθεί', όπου αφαιρείται με τον ένα ή άλλο τρόπο το δικαίωμα στην άποψη και έκφραση από γιατρούς, από γονείς για θέματα που αφορούν τα παιδιά τους, από απλούς πολίτες για θέματα που τους αφορούν.

Ο επιστημονικός και δημοσιογραφικός μεσαίωνας που επιβάλλεται πλέον στο διαδίκτυο αλλά και στα ΜΜΕ, πρέπει να σταματήσει.

Η διαμαρτυρία του Σαββάτου απαιτεί τον σεβασμό στο δημοκρατικό δικαίωμα του οποιουδήποτε να εκφραστεί και να έχει άποψη.

Οι δημοκρατικές διαδικασίες προβλέπουν διάλογο και από τον διάλογο δεν μπορεί να αποκλειστεί κανείς. Ενωμένοι ας στείλουμε το μήνυμα το Σάββατο ότι δεν υποκύπτουμε, δεν σιωπούμε, δεν συναινούμε και δεν συμμορφωνόμαστε για θέματα που μας αφορούν και δεν συμφωνούμε.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top