ΕΜΙΛΥ ΓΙΟΛΙΤΗ: Σύσκεψη για να ξεκαθαρίσει το διάταγμα απαγόρευσης διαδηλώσεων

ΕΜΙΛΥ ΓΙΟΛΙΤΗ: Σύσκεψη για να ξεκαθαρίσει το διάταγμα απαγόρευσης διαδηλώσεων

Η πρακτική εφαρμογή του διατάγματος απαγόρευσης διαδηλώσεων θα διασαφηνιστεί κατά τη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, με αφορμή την εκδήλωση μεγάλου αριθμού ατόμων που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, σύμφωνα με την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Έμιλυ Γιολίτη. 

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η κ. Γιολίτη έγραψε ότι «σκοπός [της] σύσκεψης αύριο η διασαφήνιση πρακτικής εφαρμογής διατάγματος απαγόρευσης διαδηλώσεων ώστε οι αυτόκλητοι υπερασπιστές των συνταγματικών ελευθεριών να έχουν ελευθερία λόγου αλλά να μην την καταχρώνται εις βάρος υπολοίπων πολιτών, συμπεριλαμβανομένων των μελών της Αστυνομίας Κύπρου».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE