Άγριο φονικό στη Λεμεσό: Θα παραπεμφθεί για νοσηλεία ο 48χρονος που σκότωσε τον πατέρα του – Διερευνάται φόνος εκ προμελέτης
Άγριο το φονικό που εκτυλίχθηκε στη Λεμεσό τα ξημερώματα.
Ο Πρόεδρος Λουκασένκο γίνεται σήμερα 66 ετών, ενώ προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις διαδηλώσεις και τις απεργίες που έχουν ξεσπάσει στη Λευκορωσία εδώ και τρεις εβδομάδες, μετά την ανακοίνωση της νίκης του, στις εκλογές της 9ης Αυγούστου.
Οι επικριτές του υποστηρίζουν ότι το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν νοθευμένο. Ο ίδιος απορρίπτει τις καταγγελίες εκλογικής νοθείας, υποστηρίζοντας ότι οι διαδηλώσεις υποκινούνται από το εξωτερικό.
"Συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί μία συνάντηση στη Μόσχα, στις ερχόμενες εβδομάδες," ανέφερε σε μία ανακοίνωσή του το Κρεμλίνο, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ηγετών.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις