ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΡΟΧΑΙΑ: Διεξάγονται οδικά έργα σε διάφορες περιοχές της Κύπρου - Επηρεάζεται Λεμεσός, Πάφος και Λάρνακα

ΤΡΟΧΑΙΑ: Διεξάγονται οδικά έργα σε διάφορες περιοχές της Κύπρου - Επηρεάζεται Λεμεσός, Πάφος και Λάρνακα

Στις κυριότερες οδικές αρτηρίες δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα το πρωί σήμερα Δευτέρα, 31 Αυγούστου. Θα διεξάγονται ωστόσο οδικά έργα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, καθώς και σε αστικούς δρόμους στην Λεμεσό και στην Λάρνακα, που ενδεχομένως να επηρεάσουν την κυκλοφορία.

Οι εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, θα διεξάγονται από τις 7.00 το πρωί, μέχρι και τις 7.00 το απόγευμα, για κατασκευή αποχετευτικού όμβριων υδάτων. Κατά τη διάρκεια τους θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις προς Λεμεσό και προς Πάφο. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις. Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου, 2020. Θα διεξάγονται μεταξύ των ωρών 7.00π.μ. και 7.00μ.μ., από Δευτέρα έως Πέμπτη και μεταξύ των ωρών 7.00π.μ. και 3.00μ.μ., κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Οδικά έργα διεξάγονται από τις 6.00 το πρωί της Δευτέρας (31/08), στην οδό Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, στην Λεμεσό, στο τμήμα από τον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών, μέχρι τη συμβολή της με την λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού. Κατά τη διάρκεια τους θα κλείνει τμηματικά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, για απόσταση 100 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα πορείας και στις δύο κατευθύνσεις.

Στην λεωφόρο Αλέξανδρου Παναγούλη, στην Λάρνακα, από τις 7.00 το πρωί, θα διεξάγονται εργασίες από το Συμβούλιο Αποχετεύσεως Λάρνακας. Το τμήμα της λεωφόρου, από την οδό Πεύκιου Γεωργιάδη, για μήκος 300 μέτρων περίπου, προς τη συμβολή με την λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν γύρω στις 3.00 το απόγευμα της Δευτέρας.

Καλούνται οι οδηγοί οχημάτων που θα διακινούνται στις περιοχές όπου θα διεξάγονται τα οδικά έργα, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Προτρέπονται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top