ΚΥΠΡΟΣ: Υπέγραψε εγγύηση 5.000 ευρώ η γυναίκα από τις ΗΠΑ - Φέρεται να μετέδωσε τον ιό σε 30 άτομα

ΚΥΠΡΟΣ: Υπέγραψε εγγύηση 5.000 ευρώ η γυναίκα από τις ΗΠΑ - Φέρεται να μετέδωσε τον ιό σε 30 άτομα

Ενώπιον Δικαστηρίου αναμένεται να βρεθεί στις 9 Σεπτεμβρίου η γυναίκα που έφθασε από τις ΗΠΑ και η οποία αντιμετωπίζει κατηγορίες που σχετίζονται με το γεγονός ότι 'έσπασε' την καραντίνα και κυκλοφορούσε.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η υπόθεση καταχωρίσθηκε στο δικαστήριο στις 21/08.

Κατά την εξέταση της υπόθεσης, όπως μας αναφέρθηκε, προέκυψαν αδικήματα για παραβίαση των μέτρων, μετά από καταγγελία του Υπουργείου Υγείας.

Η συγκεκριμένη γυναίκα παραδέχθηκε τις κατηγορίες που είχε εναντίον της και αφέθηκε ελεύθερη, υπογράφοντας γραπτή εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ και κατάσχεση ταξιδιωτικών εγγράφων.

Υπενθυμίζουμε ότι η γυναίκα κατέφθασε από τις ΗΠΑ στην Κύπρο και αρχικά έκανε τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό, ενώ στην συνέχεια διαγνώστηκε θετική.

Ωστόσο, δεν παρέμεινε σε αυτοπεριορισμό με τον ερχομό της στο νησί με αποτέλεσμα τώρα να έχει μεταδόσει τον ιό σε περίπου 30 άτομα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE