Έκανε live στο Facebook και παραλίγο να θερίσει καφετέρια στο Λουτράκι: Έπεφταν έντρομοι στην θάλασσα οι θαμώνες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έκανε live στο Facebook και παραλίγο να θερίσει καφετέρια στο Λουτράκι: Έπεφταν έντρομοι στην θάλασσα οι θαμώνες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μάλιστα, την ώρα που ο 35χρονος είχε πάρει... αμπάριζα τραπέζια και καρέκλες, φέρεται να έκανε live στο Facebook.

Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν κυριολεκτικά πελάτες καφετέριας στο Λουτράκι όταν μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και πέρασε με ταχύτητα κυριολεκτικά ξυστά από τα τραπέζια.
 
Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ περίπου στις 23:00, όταν ένα Ι.Χ είχε μπει στον παράδρομο που υπάρχει στους Καταρράκτες και όταν έφτασε στο σημείο που υπάρχει η παράκαμψη για να ξαναβγεί στον κεντρικό, συνέχισε ευθεία.Όπως αναφέρει το loutraki365.gr, με αρκετά μεγάλη ταχύτητα, ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο και άρχισε να περνάει ξυστά από τα τραπέζια καφετέριας, ενώ κάποιοι πελάτες έπεσαν στην θάλασσα για να γλιτώσουν.
 
Το όχημα που σε όλη αυτή την τρελή πορεία έχανε λάδια, ακινητοποιήθηκε αμέσως μετά την καφετέρια, με τον οδηγό να βγαίνει από το όχημα και να συνειδητοποιεί εκείνη την ώρα τι ακριβώς θα μπορούσε να προκαλέσει.Οι πελάτες, μετά τον αρχική τρομάρα που πήραν, επιχείρησαν να λιντσάρουν τον οδηγό που όντας μεθυσμένος δεν ήταν ιδιαίτερα φιλικός.
 
Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, το επεισόδιο ανάμεσα σε πελάτες και τον οδηγό έληξε, ενώ λίγα λεπτά μετά, έφτασε και ισχυρή Αστυνομική δύναμη.
 
Όπως αναφέρει το lawandorder, ο δράστης την ώρα του τροχαίου έκανε live στο Facebook.
 
 
ΠΗΓΗ Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.