Τζιχαντιστές οργάνωναν ομάδες 10-12 ατόμων για τρομοκρατική επίθεση στην Αγιά Σοφιά

Τζιχαντιστές οργάνωναν ομάδες 10-12 ατόμων για τρομοκρατική επίθεση στην Αγιά Σοφιά

Επίθεση στην Αγία Σοφία σχεδίαζε ο επικεφαλής των τζιχαντιστών στην Τουρκία Μαχμούτ Οζντέν ο οποίος συνελήφθη στις 20 Αυγούστου, σύμφωνα με τον Τούρκο Υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού. 

Ο Τούρκος Υπουργός, δήλωσε στην εφημερίδα Χουριέτ ότι μελέτησαν το ηλεκτρονικό υλικό που είχε στην κατοχή του ο επικεφαλής των τζιχαντιστών στην Τουρκία και διαπίστωσαν ότι η προετοιμασία για την επίθεση στην Αγία Σοφία γινόταν επί ένα με ενάμιση μήνα. Ο Τούρκος ΥΠΕΣ ανέφερε ότι οργάνωναν ομάδες 10-12 ατόμων οι οποίες διεξήγαγαν τις επιθέσεις. Μαζί με τον Μαχμούντ Οζντεν έχουν συλληφθεί και άλλοι τζιχαντιστές οι οποίοι ανακρίνονται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE