Τζιχαντιστές οργάνωναν ομάδες 10-12 ατόμων για τρομοκρατική επίθεση στην Αγιά Σοφιά

Τζιχαντιστές οργάνωναν ομάδες 10-12 ατόμων για τρομοκρατική επίθεση στην Αγιά Σοφιά

Επίθεση στην Αγία Σοφία σχεδίαζε ο επικεφαλής των τζιχαντιστών στην Τουρκία Μαχμούτ Οζντέν ο οποίος συνελήφθη στις 20 Αυγούστου, σύμφωνα με τον Τούρκο Υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού. 

Ο Τούρκος Υπουργός, δήλωσε στην εφημερίδα Χουριέτ ότι μελέτησαν το ηλεκτρονικό υλικό που είχε στην κατοχή του ο επικεφαλής των τζιχαντιστών στην Τουρκία και διαπίστωσαν ότι η προετοιμασία για την επίθεση στην Αγία Σοφία γινόταν επί ένα με ενάμιση μήνα. Ο Τούρκος ΥΠΕΣ ανέφερε ότι οργάνωναν ομάδες 10-12 ατόμων οι οποίες διεξήγαγαν τις επιθέσεις. Μαζί με τον Μαχμούντ Οζντεν έχουν συλληφθεί και άλλοι τζιχαντιστές οι οποίοι ανακρίνονται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.