Τζιχαντιστές οργάνωναν ομάδες 10-12 ατόμων για τρομοκρατική επίθεση στην Αγιά Σοφιά

Τζιχαντιστές οργάνωναν ομάδες 10-12 ατόμων για τρομοκρατική επίθεση στην Αγιά Σοφιά

Επίθεση στην Αγία Σοφία σχεδίαζε ο επικεφαλής των τζιχαντιστών στην Τουρκία Μαχμούτ Οζντέν ο οποίος συνελήφθη στις 20 Αυγούστου, σύμφωνα με τον Τούρκο Υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού. 

Ο Τούρκος Υπουργός, δήλωσε στην εφημερίδα Χουριέτ ότι μελέτησαν το ηλεκτρονικό υλικό που είχε στην κατοχή του ο επικεφαλής των τζιχαντιστών στην Τουρκία και διαπίστωσαν ότι η προετοιμασία για την επίθεση στην Αγία Σοφία γινόταν επί ένα με ενάμιση μήνα. Ο Τούρκος ΥΠΕΣ ανέφερε ότι οργάνωναν ομάδες 10-12 ατόμων οι οποίες διεξήγαγαν τις επιθέσεις. Μαζί με τον Μαχμούντ Οζντεν έχουν συλληφθεί και άλλοι τζιχαντιστές οι οποίοι ανακρίνονται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE