ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αρνείται ο 55χρονος καθηγητής Πανεπιστημίου - Εξαθλιωμένοι κι απλήρωτοι οι αλλοδαποί

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αρνείται ο 55χρονος καθηγητής Πανεπιστημίου - Εξαθλιωμένοι κι απλήρωτοι οι αλλοδαποί

Την αθωότητα τους όσον αφορά οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση με τους δύο Νεπαλέζους που κρατούνταν φυλακισμένοι σε μάντρα ζώων στη Λεμεσό, υποστηρίζουν ο 55χρονος καθηγητής Πανεπιστημίου και ο 31χρονος αλλοδαπός από την Αίγυπτο.

Του Άντρου Ιωάννου

Οι δύο τους συνελήφθησαν την Δευτέρα (31/08), ωστόσο αρνούνται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση και δίνουν διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 55χρονος Ελλαδίτης, φέρεται να είχε στη δούλεψή του δύο αλλοδαπούς από το Νεπάλ, ηλικίας 20 και 22 ετών, οι οποίοι διαβίωναν κάτω υπό άθλιες συνθήκες σε μάντρα ζώων στην επαρχία Λεμεσού.

Ταυτόχρονα, ο ίδιος φέρεται να είχε υπεύθυνο για την επιτήρηση τους, 31χρονο αλλοδαπό από την Αίγυπτο, ο οποίος διέμενε παράνομα στην Κύπρο και που σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι δύο Νεπαλέζοι, τους κακοποιούσε συστηματικά.

Τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς σε άθλια κατάσταση, σωματική και ψυχολογική. Συγκεκριμένα, οι δύο Νεπαλέζοι ήταν ξυπόλητοι και με τραύματα σε αρκετά σημεία στο σώμα τους. 

Επί τούτου, ο ένας εκ των δύο Νεπαλέζων μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι. Όπως υποστηρίζει, το τραύμα προκλήθηκε από ρίψη πέτρας από τον 31χρονο Αιγύπτιο.

Πέραν τούτοι, οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι δούλευαν από το πρωί μέχρι το βράδυ στην μάντρα ζώων και δεν τους επιτρεπόταν να φύγουν ή να κάνουν κάποιο τηλεφώνημα. Επιπλέον, υποστηρίζουν ότι έμεναν απλήρωτοι, παρά τις αντίξοες συνθήκες στις οποίες διαβίωναν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι δύο Νεπαλέζοι μεταφέρθηκαν σε καταφύγιο προστασίας που βρίσκεται υπό την επίβλεψη της Αστυνομίας. Θυμίζουμε ότι ο 55χρονος καθηγητής και ο 31χρονος Αιγύπτιος, τελούν υπό κράτηση από την Δευτέρα (31/08), αφού εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης τους.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top