Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες
Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

Ο γάμος μεταξύ των Ρομά όπως διαβάζουμε στο cretalive.gr γινόταν, άλλωστε, στο… προαύλιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, στον καταυλισμό στα Δυο Αοράκια και οι πληροφορίες για γάμο – πρόκληση είχαν φτάσει έγκαιρα στο γραφείο της Διεύθυνσης.
Το βράδυ της Τρίτης (01/09), λίγο μετά τις 23:00 κι ενώ το πανηγύρι είχε στηθεί με τα μπαλόνια που είχαν κατακλύσει το χώρο να έχουν δημιουργήσει μια ζέστη ατμόσφαιρα, εμφανίστηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις και… σχόλασαν το γάμο, μοιράζοντας και πρόστιμο 3.000 ευρώ όπως προβλέπεται στην περίσταση, ενώ ο γαμπρός αντί για το νυφικό κρεβάτι πέρασε την πρώτη βραδιά του γάμου του στα κρατητήρια του αστυνομικού Μεγάρου για τα περαιτέρω.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




