ΚΡΗΤΗ: Εμφανίστηκε η Αστυνομία και χάλασε το γλέντι του γάμου - Στο κελί ο γαμπρός που θα πληρώσει και τσουχτερό πρόστιμο

ΚΡΗΤΗ: Εμφανίστηκε η Αστυνομία και χάλασε το γλέντι του γάμου - Στο κελί ο γαμπρός που θα πληρώσει και τσουχτερό πρόστιμο

Η μη τήρηση των περιοριστικών μέτρων, ειδικά όταν πρόκειται για κοινωνικές εκδηλώσεις, δεν μπορεί να περνά απαρατήρητη και η τοπική αστυνομία έδρασε άμεσα και λειτούργησε αποτρεπτικά στην Κρήτη.

Ο γάμος μεταξύ των Ρομά όπως διαβάζουμε στο cretalive.gr γινόταν, άλλωστε, στο… προαύλιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, στον καταυλισμό στα Δυο Αοράκια και οι πληροφορίες για γάμο – πρόκληση είχαν φτάσει έγκαιρα στο γραφείο της Διεύθυνσης.

Το βράδυ της Τρίτης (01/09), λίγο μετά τις 23:00 κι ενώ το πανηγύρι είχε στηθεί με τα μπαλόνια που είχαν κατακλύσει το χώρο να έχουν δημιουργήσει μια ζέστη ατμόσφαιρα, εμφανίστηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις και… σχόλασαν το γάμο, μοιράζοντας και πρόστιμο 3.000 ευρώ όπως προβλέπεται στην περίσταση, ενώ ο γαμπρός αντί για το νυφικό κρεβάτι πέρασε την πρώτη βραδιά του γάμου του στα κρατητήρια του αστυνομικού Μεγάρου για τα περαιτέρω.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες

Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες

Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE