Big Brother: Μάθαμε ποιοι είναι οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Big Brother: Μάθαμε ποιοι είναι οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δέκα επτά άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι, το οποίο παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Όμως μόνο ένας από αυτούς θα καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος και να κερδίσει το έπαθλο των 100.000€.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, στο σπίτι του Big Brother πραγματοποιήθηκε η πρώτη ψηφοφορία προς αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, μέσα από το Live streaming και σύμφωνα με τους χρήστες του Twitter που παρακολουθούσαν τη στιγμή εκείνη, οι τρεις πρώτοι παίκτες που θα βρεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Χρήστος Μακρίδης με 9 αρνητικές ψήφους, ο Νικόλας Παπαπαύλου με 6 αρνητικές ψήφους και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με 5 αρνητικές ψήφους.

Σημειώνεται ότι η Σοφία Δανέζη είναι αυτή που θα αποφασίσει ποιον από τους τρεις παίκτες θα εξαιρέσει από την ψηφοφορία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Άτυπη Σύνοδος: Αρχή με το Δείπνο Εργασίας – Στο επίκεντρο και η ανταλλαγή απόψεων με Ζελένσκι

LIVE - Άτυπη Σύνοδος: Αρχή με το Δείπνο Εργασίας – Στο επίκεντρο και η ανταλλαγή απόψεων με Ζελένσκι

Για πρώτη φορά στην Κύπρο πραγματοποιείται η Άτυπη Σύνοδος των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Οι Αρχηγοί απόψε θα συμμετέχουν σε Δείπνο Εργασίας ενώ προηγουμένως θα πραγματοποιηθεί ανταλλαγή απόψεων με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας. Ζωντανά όλες οι εξελίξεις από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE