Big Brother: Μάθαμε ποιοι είναι οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Big Brother: Μάθαμε ποιοι είναι οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δέκα επτά άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι, το οποίο παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Όμως μόνο ένας από αυτούς θα καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος και να κερδίσει το έπαθλο των 100.000€.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, στο σπίτι του Big Brother πραγματοποιήθηκε η πρώτη ψηφοφορία προς αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, μέσα από το Live streaming και σύμφωνα με τους χρήστες του Twitter που παρακολουθούσαν τη στιγμή εκείνη, οι τρεις πρώτοι παίκτες που θα βρεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Χρήστος Μακρίδης με 9 αρνητικές ψήφους, ο Νικόλας Παπαπαύλου με 6 αρνητικές ψήφους και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με 5 αρνητικές ψήφους.

Σημειώνεται ότι η Σοφία Δανέζη είναι αυτή που θα αποφασίσει ποιον από τους τρεις παίκτες θα εξαιρέσει από την ψηφοφορία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE