ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρέπει να κερδίσει για την ανάπτυξη του ψευδοκράτους και την Αν. Μεσόγειο, δήλωσε ο Τατάρ

Πρέπει να κερδίσει για την ανάπτυξη του ψευδοκράτους και την Αν. Μεσόγειο, δήλωσε ο Τατάρ

Η 11η Οκτωβρίου είναι η μέρα ίδρυσης του ΚΕΕ και πρέπει να κερδίσουν τις «εκλογές» εκείνοι που λένε ότι πρέπει να ζήσει η «τδβκ», για την ανάπτυξη του ψευδοκράτος και τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους στην Ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε ο πρόεδρος του ΚΕΕ και υποψήφιος «πρόεδρος», Ερσίν Τατάρ.

 
Όπως μεταδίδει το ΓΤΠ, επικαλούμενο την εφημερίδα «Γκιουνές», ο κ. Τατάρ σε προεκλογική συγκέντρωση στην κατεχόμενη Ακανθού, είπε ότι το ψευδοκράτος είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο και υποστήριξε ότι είναι σημαντική για την περιοχή, η οικονομική ενίσχυση του ψευδοκράτους καθημερινά.
 
Καθώς διαμορφώνεται η περιοχή χρειάζεται ένα ισχυρό ψευδοκράτος, πρόσθεσε, και το ΚΕΕ «που πιστεύουμε στην ίδρυση και την συνέχιση της τδβκ το αντιλαμβανόμαστε αυτό. Διαμορφώνουμε την πολιτική μας με αυτή την πραγματικότητα». 
 
Ισχυριζόμενος ότι η ε/κ πλευρά δεν αποδέχεται ένα μοντέλο στη βάση του διαμοιρασμού, ο κ. Τατάρ κατηγόρησε τον Μουσταφά Ακιντζί ότι στο Μοντ Πελεράν και στη Γενεύη διέπραξε μεγάλα λάθη, με τα περισσότερα στο Κραν Μοντάνα.
 
«Δεν μπόρεσε να πάρει την πολιτική ισότητα, αλλά ως αντάλλαγμα άνοιξε προς συζήτηση τις εγγυήσεις της Τουρκίας. Άνοιξε προς συζήτηση την παρουσία της Τουρκίας. Οι προεδρικές εκλογές είναι σημαντική ευκαιρία για να αναστραφούν αυτά τα λάθη. Είναι κόκκινη γραμμή για εμάς οι δραστικές και αποτελεσματικές εγγυήσεις της Τουρκίας. Είναι στο χέρι μας να καθορίσουμε το μέλλον μας κάνοντας χρήση του δικαιώματός μας για αυτοδιάθεση».

 

 ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top