Μπαχτσελί: Δικαίωμα επέμβασης ενάντια στους εχθρούς παρέχει το διεθνές δίκαιο

Μπαχτσελί: Δικαίωμα επέμβασης ενάντια στους εχθρούς παρέχει το διεθνές δίκαιο

Δικαίωμα επέμβασης ενάντια στους εχθρούς παρέχει το διεθνές δίκαιο, δηλώνει ο ηγέτης του Κόμματος Εθνικής Δράσης Ντεβλέτ Μπαχτσελί.


Σε γραπτή του ανακοίνωση, ο  Ντεβλέτ Μπαχτσελί αναφέρει ότι “επιδείχτηκε μεγάλη αντίσταση στις επιθετικές φιλοδοξίες της Ελλάδας, της Γαλλίας και κάποιων χωρών της περιοχής”. “Η Τουρκία στηρίζει το δίκαιο και τα δικαιώματα, ενάντια στην τυραννία, την τρομοκρατία και τους εισβολείς”, αναφέρει ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί προσθέτοντας ότι “το δικαίωμά μας να παρέμβουμε χωρίς συμβιβασμούς στην εχθρότητα και την προδοσία είναι φυσική αναγκαιότητα τόσο του διεθνούς δικαίου όσον και των συμφερόντων του κυρίαρχου κράτους”. 

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE