ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 8 μέρες ο 21χρονος για την πολύ σοβαρή υπόθεση που διερευνάται

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 8 μέρες ο 21χρονος για την πολύ σοβαρή υπόθεση που διερευνάται

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε την Τετάρτη 2/9 το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, εναντίον 21χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας. 

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία που έφθασε στην Αστυνομία μέσω Europol, ότι κάτοχος/χρήστης λογαριασμού σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε πέντε αρχεία βίντεο με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. 

Από τις εξετάσεις του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 21χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Κατά τη σύλληψη του, εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα κινητο τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε για να τύχει δικανικής εξέτασης. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, στο κινητό τηλέφωνο εντοπίστηκαν αρχεία βίντεο με σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. 

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείουσυνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

Σε επαφή με τους επικεφαλής των θεσμών της ΕΕ που βρίσκονται στην Τουρκία για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.