Δεκαεννέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε γηροκομείο στο Μαρούσι Αττικής

Δεκαεννέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε γηροκομείο στο Μαρούσι Αττικής

Προβληματισμός επικρατεί στις ελληνικές υγειονομικές Αρχές λόγω του εντοπισμού 19 κρουσμάτων κορωνοϊού σε γηροκομείο στο Μαρούσι. 


Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των ελέγχων που κάνει ο ΕΟΔΥ στα γηροκομεία εντοπίστηκαν 19 θετικά κρούσματα κορωνοϊού σε γηροκομείο στο Μαρούσι.

Όλοι τους είναι ασυμπτωματικοί και μεταφέρονται σε κλινική, ενώ ήδη στο σημείο μεταβαίνουν ο  Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση. 

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.