Δεκαεννέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε γηροκομείο στο Μαρούσι Αττικής

Δεκαεννέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε γηροκομείο στο Μαρούσι Αττικής

Προβληματισμός επικρατεί στις ελληνικές υγειονομικές Αρχές λόγω του εντοπισμού 19 κρουσμάτων κορωνοϊού σε γηροκομείο στο Μαρούσι. 


Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των ελέγχων που κάνει ο ΕΟΔΥ στα γηροκομεία εντοπίστηκαν 19 θετικά κρούσματα κορωνοϊού σε γηροκομείο στο Μαρούσι.

Όλοι τους είναι ασυμπτωματικοί και μεταφέρονται σε κλινική, ενώ ήδη στο σημείο μεταβαίνουν ο  Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση. 

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE