ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τον κάλεσαν από Ελλάδα για το ΟΦΗ-Απόλλων – «Μας ξέρουν και τους ξέρουμε…»

Τον κάλεσαν από Ελλάδα για το ΟΦΗ-Απόλλων – «Μας ξέρουν και τους ξέρουμε…»

Δηλώσεις στην ελλαδική ιστοσελίδα onsports.gr έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος μίλησε για το νοκ-άουτ παιχνίδι της Λεμεσιανής ομάδας με αντίπαλο τον ΟΦΗ στην Κρήτη, για τον Β΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σίγουρα πάντοτε οι ελληνοκυπριακές συναντήσεις είναι ενδιαφέρουσες και ειδικά για μας που παρακολουθούμε το ελληνικό ποδόσφαιρο διαχρονικά. Οι πιθανότητες προκρίσεις είναι στο 50-50 λόγω του ότι η διοργάνωση διεξάγεται με μονά παιχνίδια όπου πλέον απαγορεύεται το λάθος αλλά θα ταξιδέψουμε στην Κρήτη με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Γνωρίζουμε ότι ο ΟΦΗ μας ξέρει αλλά και εμείς έχουμε δει την ομάδα του Ηρακλείου. Χαιρόμαστε που θα ταξιδέψουμε στην Κρήτη, ένα ιστορικό μέρος για την Ελλάδα και είμαστε σίγουροι ότι θα τύχουμε μιας εξαιρετικής φιλοξενίας από τους αδερφούς Κρητικούς. Ευχόμαστε να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και ο καθένας θα εύχεται η ομάδα του να πάρει την πρόκριση».

The post Τον κάλεσαν από Ελλάδα για το ΟΦΗ-Απόλλων – «Μας ξέρουν και τους ξέρουμε…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

Με έκκληση «στις χιλιάδες ψηφοφόρους της Αριστεράς, αλλά και σε κάθε προοδευτικό πολίτη που θέλει αλλαγή πορείας» να συνταχθούν με το ΑΚΕΛ, δύναμη διεκδίκησης στην Κύπρο και την Ευρώπη και «να κάνουμε τη διαφορά για να αλλάξουμε τα πράγματα» ο ΓΓ του κόμματος στην κεντρική παγκύπρια προεκλογική συγκέντρωση δήλωσε ότι για το ΑΚΕΛ η θέση της Κύπρου στην ΕΕ είναι αδιαπραγμάτευτη. «Αλλά οφείλουμε να απαντήσουμε στο καίριο ερώτημα: Ποια Ευρώπη θέλουμε;».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top