ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες σε αυτοκινητόδρομο - Συστάσεις από την Αστυνομία

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες σε αυτοκινητόδρομο - Συστάσεις από την Αστυνομία

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, θα διεξάγονται από την Πέμπτη (03/09) μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου.

Με ανακοίνωση της Αστυνομίας, συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

Αναλυτικά:

Στις κυριότερες οδικές αρτηρίες δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα το πρωί της Πέμπτης, 3 Σεπτεμβρίου.

Θα διεξάγονται ωστόσο οδικά έργα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, που ενδεχομένως να επηρεάσουν την κυκλοφορία.

Οι εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, θα διεξάγονται από τις 7.00 το πρωί, μέχρι και τις 7.00 το απόγευμα, για κατασκευή αποχετευτικού όμβριων υδάτων. Κατά τη διάρκεια τους θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις προς Λεμεσό και προς Πάφο και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου, 2020. Θα διεξάγονται μεταξύ των ωρών 7.00π.μ. και 7.00μ.μ., από Δευτέρα έως Πέμπτη και μεταξύ των ωρών 7.00π.μ. και 3.00μ.μ., κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Προτρέπονται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE