Φρίκη στη Γερμανία: Βρέθηκαν τα πτώματα πέντε παιδιών σε κτήριο

Φρίκη στη Γερμανία: Βρέθηκαν τα πτώματα πέντε παιδιών σε κτήριο

Η γερμανική αστυνομία ανακάλυψε τα πτώματα πέντε παιδιών σε κτήριο της δυτικής πόλης Ζόλινγκεν, έγινε γνωστό την Πέμπτη 3/9 από τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Focus Online, ο οποίος επικαλείται εκπρόσωπο της αστυνομίας.

 

Στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Bild υπάρχει μια φωτογραφία τριών οχημάτων υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, που είναι σταθμευμένα έξω από συγκρότημα διαμερισμάτων.

Το Ζόλινγκεν βρίσκεται λίγο έξω από το Ντίσελντορφ, στη δυτική Γερμανία.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE