ΠΑΦΟΣ: Οικογενειακές διαφορές η αιτία της απόπειρας φόνου, λέει το ΤΑΕ

ΠΑΦΟΣ: Οικογενειακές διαφορές η αιτία της απόπειρας φόνου, λέει το ΤΑΕ

Την διάπραξη του εγκλήματος παραδέχτηκε στους ανακριτές ο 27χρονος φερόμενος ως δράστης της απόπειρας φόνου σε βάρος της 36χρονης συμβίας του, ενώ αιτία του καυγά φαίνεται να είναι οικογενειακές διαφορές, σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου και Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Μιχάλη Ιωάννου.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως την Πέμπτη 03/09, γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στην οδό Οθέλου στην Κάτω Πάφο 27χρονος επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι την 36χρονη αλλοδαπή συμβία του.

Η Αστυνομία κλήθηκε αμέσως στο μέρος και απέκλεισε την σκηνή. Η 36χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου και ακολούθως  εισήχθη στο χειρουργείο με τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος της, είπε ο κ. Ιωάννου. Η κατάσταση της υγείας της είναι πολύ σοβαρή, πρόσθεσε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE