Διάρρηξη – μαμούθ στην Ελλάδα– Εισέβαλαν σε έπαυλη γνωστού επιχειρηματία

Διάρρηξη – μαμούθ στην Ελλάδα– Εισέβαλαν σε έπαυλη γνωστού επιχειρηματία

Στο στόχαστρο διαρρηκτών βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (02/09) ένα σπίτι στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, το οποίο ανήκει σε γνωστό επιχειρηματία.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 11:00, άγνωστοι κατάφεραν να εισέλθουν στην πολυτελή οικεία και να σηκώσουν χρηματοκιβώτιο που υπήρχε μέσα σε αυτό. Όπως ανέφερε το «OPEN TV», η διάρρηξη έγινε σε πολυτελέστατη βίλα γνωστού επιχειρηματία της πόλης και η λεία ανέρχεται σε 1 εκατ. ευρώ κατά δήλωση του ιδιοκτήτη του σπιτιού!

Ο συναγερμός άρχισε να χτυπάει και ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης, όμως, μέχρι να φτάσουν τα πρώτα περιπολικά της Αστυνομίας οι δράστες είχαν καταφέρει να εξαφανιστούν με την πολύτιμη λεία τους. Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας ήταν διακοπές ενώ το κινητό του τηλέφωνο ήταν συνδεδεμένο με τον τον συναγερμό.

Στο σπίτι του επιχειρηματία βρίσκεται κλιμάκιο της σήμανσης για να εντοπίσει DNA και αποτυπώματα, ενώ παράλληλα οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν με ποιον τρόπο οι δράστες μπορεί να είχαν εσωτερική πληροφόρηση για το γεγονός ότι κανείς δεν θα ήταν στο σπίτι αλλά και για το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε στο χρηματοκιβώτιο του ο επιχειρηματίας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE