Σύγχρονη «Μήδεια» στην Γερμανία: Η μητέρα τους σκότωσε τα 5 παιδιά που βρέθηκαν νεκρά

Σύγχρονη «Μήδεια» στην Γερμανία: Η μητέρα τους σκότωσε τα 5 παιδιά που βρέθηκαν νεκρά

Η γερμανική αστυνομία βρήκε τα πτώματα πέντε παιδιών σε διαμέρισμα στη δυτική πόλη Ζόλινγκεν, ανέφερε την Πέμπτη 3/9 στην ηλεκτρονική έκδοσή της η μεγάλης κυκλοφορίας γερμανική ταμπλόιντ εφημερίδα Bild, επικαλούμενη την αστυνομία.

 

Σύμφωνα με την Bild, η γιαγιά των παιδιών τηλεφώνησε στην αστυνομία για να πει πως η κόρη της, ηλικίας 27 ετών, σκότωσε πέντε από τα παιδιά της και έχει βγει από το σπίτι παίρνοντας μαζί της άλλο ένα παιδί. Η αστυνομία βρήκε στη συνέχεια τα νεκρά παιδιά, ηλικίας 1, 2, 3, 6 και 8 ετών.

Η μητέρα πήδηξε νωρίς το απόγευμα μπροστά από ένα τρένο στο Ντίσελντορφ, κοντά στο Ζόλινγκεν, και επέζησε με σοβαρά τραύματα, ανέφερε η Bild, προσθέτοντας πως ένας 11χρονος γιος της βρέθηκε σώος στο σπίτι της γιαγιάς.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE