Σύγχρονη «Μήδεια» στην Γερμανία: Η μητέρα τους σκότωσε τα 5 παιδιά που βρέθηκαν νεκρά

Σύγχρονη «Μήδεια» στην Γερμανία: Η μητέρα τους σκότωσε τα 5 παιδιά που βρέθηκαν νεκρά

Η γερμανική αστυνομία βρήκε τα πτώματα πέντε παιδιών σε διαμέρισμα στη δυτική πόλη Ζόλινγκεν, ανέφερε την Πέμπτη 3/9 στην ηλεκτρονική έκδοσή της η μεγάλης κυκλοφορίας γερμανική ταμπλόιντ εφημερίδα Bild, επικαλούμενη την αστυνομία.

 

Σύμφωνα με την Bild, η γιαγιά των παιδιών τηλεφώνησε στην αστυνομία για να πει πως η κόρη της, ηλικίας 27 ετών, σκότωσε πέντε από τα παιδιά της και έχει βγει από το σπίτι παίρνοντας μαζί της άλλο ένα παιδί. Η αστυνομία βρήκε στη συνέχεια τα νεκρά παιδιά, ηλικίας 1, 2, 3, 6 και 8 ετών.

Η μητέρα πήδηξε νωρίς το απόγευμα μπροστά από ένα τρένο στο Ντίσελντορφ, κοντά στο Ζόλινγκεν, και επέζησε με σοβαρά τραύματα, ανέφερε η Bild, προσθέτοντας πως ένας 11χρονος γιος της βρέθηκε σώος στο σπίτι της γιαγιάς.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.