Έγινε το τηλεφώνημα Μέρκελ σε Ερντογάν - Κατηγόρησε Κύπρο και Ελλάδα ο 'σουλτάνος'

Έγινε το τηλεφώνημα Μέρκελ σε Ερντογάν - Κατηγόρησε Κύπρο και Ελλάδα ο 'σουλτάνος'

Στη σκιά των εντάσεων στην Ανατολική Μεσόγειο αλλά και το ευρωπαϊκό τελεσίγραφο προς την Άγκυρα για αποκλιμάκωση των προκλήσεων, συνομίλησαν τηλεφωνικά την Πέμπτη η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ με τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, συζήτησαν για περιφερειακά και διμερή θέματα αλλά και τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο της συζήτησης των δυο ηγετών, ωστόσο όπως μετέδωσε το Open, ο Τούρκος Πρόεδρος κράτησε σκληρή στάση για την Ελλάδα και την Ευρώπη, τονίζοντας ότι η χώρα μας και η Κύπρος συντηρούν την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE