Στα 17 ανέρχονται τα νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Στα 17 ανέρχονται τα νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Στα 17 ανέρχονται τα νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα από σύνολο 1.256 εργαστηριακών διαγνώσεων που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ωρο, δήλωσε ο λεγόμενος «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί.

 
Σύμφωνα με τη δήλωση Πιλλί, έξι από τα νέα κρούσματα COVID – 19 σχετίζονται με αεροδρόμια, δύο με λιμάνια, οκτώ είναι επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ενώ το ένα περιστατικό αφορά εγχώριο κρούσμα κορωνοϊού.
 
Από τον ιό έχουν νοσήσει στα κατεχόμενα συνολικά 361 άτομα και χάσει τη ζωή τους τέσσερα.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.