ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Παραλίγο να χάσει το γάμο της η νύφη λόγω των τεστ για κορωνοϊό – «Δεν μπορεί να μου συμβαίνει αυτό…»

ΚΥΠΡΟΣ: Παραλίγο να χάσει το γάμο της η νύφη λόγω των τεστ για κορωνοϊό – «Δεν μπορεί να μου συμβαίνει αυτό…»

Την περιπέτεια της μέχρι να καταφέρει να παντρευτεί τον άντρα της ζωής της στην Κύπρο περιγράφει νεαρή Βρετανίδα στην εφημερίδα “Mirror”.

O λόγος για την Kelly Warrington που μετά τον αρραβώνα της το 2018 και την ακύρωση του γάμου της τον Απρίλιο του 2020, κατάφερε τελικά να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με τον σύντροφό της και πατέρα των τριών παιδιών της Sam στις 5 Αυγούστου στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Κelly, δασκάλα ειδικής αγωγής όπως και ο σύντροφός της, μετά από την ακύρωση τον Απρίλιο και τέσσερις ακυρώσεις πτήσεων στη συνέχεια, κατάφερε στο τέλος, περνώντας από «συμπληγάδες» να φτάσει στην Κύπρο και να περάσει μια από τις ωραιότερες μέρες της ζωής της.

Όπως αναφέρει όλα είχαν ετοιμαστεί, ενώ στην Κύπρο θα έρχονταν και 23 μέλη των δύο οικογενειών καθώς και φίλοι του ζεύγους για την τελετή. Όλοι παρουσίασαν αρνητικά τεστ για κορωνοϊό εκτός από την ίδια καθώς σε τρία τεστ που είχε υποβληθεί το αποτέλεσμα δεν ήταν σαφές, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει να χάσει τη πτήση για τον ίδιο της τον γάμο.

 

«Ευτυχώς το τέταρτο τεστ που έκανα βγήκε αρνητικό και αυτό έγινε 90 λεπτά πριν την πτήση» δηλώνει η Kelly στην ‘Mirror’. «Είχα πει δεν μπορεί να μου συμβαίνει αυτό» αναφέρει η νεαρή που έκανε «αγώνα δρόμου» για να συμπληρώσει όλα τα απαραίτητα έντυπα και να βρεθεί στη πτήση για Κύπρο.

Η μέρα του του γάμου της ήταν καταπληκτική παραδέχεται, καθώς όλοι ήταν φιλόξενοι ενώ όλα εξελίχθηκαν τέλεια με την Kelly να ομολογεί πως νιώθει τυχερή παρά τις δυσκολίες που πέρασε, αφού κατάφερε να ζήσει το γάμο των ονείρων της, ενώ αισθάνεται τυχερή που δίπλα της ήταν τα αγαπημένα της πρόσωπα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top