ΠΑΦΟΣ: Αντι να μπει στο αεροπλάνο κατέληξε στο κελί 19χρονος- Δεν 'πούλησε' το παραμύθι του

ΠΑΦΟΣ: Αντι να μπει στο αεροπλάνο κατέληξε στο κελί 19χρονος- Δεν 'πούλησε' το παραμύθι του

Yπό κράτηση τέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 3/9 19χρονος στο αεροδρόμιο Πάφου για υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και πλαστοπροσωπίας.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 19χρονος παρουσίασε στο αεροδρόμιο Πάφου γαλλικό δελτίο ταυτότητας για το οποίο ηγέρθησαν υποψίες ότι ήταν πλαστό ενώ σκοπό είχε να αναχωρήσει για το Βερολίνο. 
 
Ακολούθως αυτός μεταφέρθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πάφου και ανακρινόμενος έδωσε διάφορους ισχυρισμούς για την κατοχή του πλαστού δελτίου ταυτότητας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε στις ανακριτικές αρχές πως  αγόρασε το πλαστό δελτίο ταυτότητας στην Λευκωσία από άγνωστο του πρόσωπο έναντι του ποσού των 350 ευρώ χωρίς να είναι σε θέση να γνωρίζει εάν είναι στις κατεχόμενες ή μη περιοχές. 

Ακολούθως αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: «Ο πόλεμος δεν θα κρατήσει πολύ, οι τιμές στο πετρέλαιο θα πέσουν σαν πέτρα» λέει ο Τραμπ

LIVE: «Ο πόλεμος δεν θα κρατήσει πολύ, οι τιμές στο πετρέλαιο θα πέσουν σαν πέτρα» λέει ο Τραμπ

Σε πολεμικό κλοιό βρίσκεται η Μέση Ανατολή για ακόμη μία μέρα, με τον ισραηλινό στρατό να δηλώνει ότι σχεδιάζει να συνεχίσει την επιχείρηση του στο Ιράν για τουλάχιστον  τρεις ακόμη εβδομάδες. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline

BEST OF TOTHEMAONLINE