ΛΕΜΕΣΟΣ: Ψάχνει τον 29χρονο Ηράκλη η Αστυνομία- Παραμένει άφαντος και καταζητείται 1 χρόνο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ψάχνει τον 29χρονο Ηράκλη η Αστυνομία- Παραμένει άφαντος και καταζητείται 1 χρόνο

Δίνει για δεύτερη φορά στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία 29χρονου η Αστυνομία, ο οποίος και καταζητείται για τρεις υποθέσεις. Γίνεται έκκληση στο κοινό για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του.

Η Αστυνομία συνεχίζει να καταζητεί τον IRAKLI TATUNASHVILI, 29 ετών από τη Γεωργία, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με τρεις διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ετών 2018-2019 στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλ. 25-805020 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE