ΛΕΜΕΣΟΣ: Ψάχνει τον 29χρονο Ηράκλη η Αστυνομία- Παραμένει άφαντος και καταζητείται 1 χρόνο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ψάχνει τον 29χρονο Ηράκλη η Αστυνομία- Παραμένει άφαντος και καταζητείται 1 χρόνο

Δίνει για δεύτερη φορά στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία 29χρονου η Αστυνομία, ο οποίος και καταζητείται για τρεις υποθέσεις. Γίνεται έκκληση στο κοινό για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του.

Η Αστυνομία συνεχίζει να καταζητεί τον IRAKLI TATUNASHVILI, 29 ετών από τη Γεωργία, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με τρεις διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ετών 2018-2019 στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλ. 25-805020 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE