Η σύντροφος του Νταμπό έχει κορμάρα και μας το δείχνει- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η σύντροφος του Νταμπό έχει κορμάρα και μας το δείχνει- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η «καυτή» Μίμι φέρνει καύσωνα με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δείχνοντας μας πως διαθέτει ένα καλοδουλεμένο κορμί, το οποίο αναδεικνύεται από τα μαγιό που επιλέγει να φορέσει η καλλονή σύντροφος του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα.

Ο 32χρονος Σενεγαλέζος με Γαλλικό διαβατήριο, ήρθε στην Κύπρο μαζί με την πανέμορφη σύζυγό του και ξεκινήσει από νωρίς να «πυροβολεί» τα αντίπαλα δίκτυα.

Οι προσδοκίες των φίλων της ομάδας της Λεμεσού είναι μεγάλες, αφού βλέπουν πως ο Νταμπό έχει το «εύκολο γκολ» και περιμένουν  να πανηγυρίσουν το Τσίρειο Στάδιο, εκεί όπου θα βρίσκεται και η όμορφη Μίμι.

Διαβάστε στο ThemaSports πατώντας ΕΔΩ

δ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE