Η σύντροφος του Νταμπό έχει κορμάρα και μας το δείχνει- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η σύντροφος του Νταμπό έχει κορμάρα και μας το δείχνει- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η «καυτή» Μίμι φέρνει καύσωνα με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δείχνοντας μας πως διαθέτει ένα καλοδουλεμένο κορμί, το οποίο αναδεικνύεται από τα μαγιό που επιλέγει να φορέσει η καλλονή σύντροφος του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα.

Ο 32χρονος Σενεγαλέζος με Γαλλικό διαβατήριο, ήρθε στην Κύπρο μαζί με την πανέμορφη σύζυγό του και ξεκινήσει από νωρίς να «πυροβολεί» τα αντίπαλα δίκτυα.

Οι προσδοκίες των φίλων της ομάδας της Λεμεσού είναι μεγάλες, αφού βλέπουν πως ο Νταμπό έχει το «εύκολο γκολ» και περιμένουν  να πανηγυρίσουν το Τσίρειο Στάδιο, εκεί όπου θα βρίσκεται και η όμορφη Μίμι.

Διαβάστε στο ThemaSports πατώντας ΕΔΩ

δ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Αλληλοκατηγορίες, παλιές πληγές, οικονομική κρίση, Δρομολαξιά και Μαρί. Τα δύο μεγάλα κόμματα επιστρέφουν στις γνώριμες πολιτικές τους αντιπαραθέσεις, την ώρα που η κοινωνία αναμένει απαντήσεις, για το σήμερα και προτάσεις για το αύριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE