Η σύντροφος του Νταμπό έχει κορμάρα και μας το δείχνει- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η σύντροφος του Νταμπό έχει κορμάρα και μας το δείχνει- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η «καυτή» Μίμι φέρνει καύσωνα με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δείχνοντας μας πως διαθέτει ένα καλοδουλεμένο κορμί, το οποίο αναδεικνύεται από τα μαγιό που επιλέγει να φορέσει η καλλονή σύντροφος του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα.

Ο 32χρονος Σενεγαλέζος με Γαλλικό διαβατήριο, ήρθε στην Κύπρο μαζί με την πανέμορφη σύζυγό του και ξεκινήσει από νωρίς να «πυροβολεί» τα αντίπαλα δίκτυα.

Οι προσδοκίες των φίλων της ομάδας της Λεμεσού είναι μεγάλες, αφού βλέπουν πως ο Νταμπό έχει το «εύκολο γκολ» και περιμένουν  να πανηγυρίσουν το Τσίρειο Στάδιο, εκεί όπου θα βρίσκεται και η όμορφη Μίμι.

Διαβάστε στο ThemaSports πατώντας ΕΔΩ

δ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE