Η σύντροφος του Νταμπό έχει κορμάρα και μας το δείχνει- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η σύντροφος του Νταμπό έχει κορμάρα και μας το δείχνει- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η «καυτή» Μίμι φέρνει καύσωνα με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δείχνοντας μας πως διαθέτει ένα καλοδουλεμένο κορμί, το οποίο αναδεικνύεται από τα μαγιό που επιλέγει να φορέσει η καλλονή σύντροφος του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα.

Ο 32χρονος Σενεγαλέζος με Γαλλικό διαβατήριο, ήρθε στην Κύπρο μαζί με την πανέμορφη σύζυγό του και ξεκινήσει από νωρίς να «πυροβολεί» τα αντίπαλα δίκτυα.

Οι προσδοκίες των φίλων της ομάδας της Λεμεσού είναι μεγάλες, αφού βλέπουν πως ο Νταμπό έχει το «εύκολο γκολ» και περιμένουν  να πανηγυρίσουν το Τσίρειο Στάδιο, εκεί όπου θα βρίσκεται και η όμορφη Μίμι.

Διαβάστε στο ThemaSports πατώντας ΕΔΩ

δ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.