Η σύντροφος του Νταμπό έχει κορμάρα και μας το δείχνει- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η σύντροφος του Νταμπό έχει κορμάρα και μας το δείχνει- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η «καυτή» Μίμι φέρνει καύσωνα με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δείχνοντας μας πως διαθέτει ένα καλοδουλεμένο κορμί, το οποίο αναδεικνύεται από τα μαγιό που επιλέγει να φορέσει η καλλονή σύντροφος του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα.

Ο 32χρονος Σενεγαλέζος με Γαλλικό διαβατήριο, ήρθε στην Κύπρο μαζί με την πανέμορφη σύζυγό του και ξεκινήσει από νωρίς να «πυροβολεί» τα αντίπαλα δίκτυα.

Οι προσδοκίες των φίλων της ομάδας της Λεμεσού είναι μεγάλες, αφού βλέπουν πως ο Νταμπό έχει το «εύκολο γκολ» και περιμένουν  να πανηγυρίσουν το Τσίρειο Στάδιο, εκεί όπου θα βρίσκεται και η όμορφη Μίμι.

Διαβάστε στο ThemaSports πατώντας ΕΔΩ

δ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.