Μέσα σε μια ώρα η Τουρκία μπορεί να ενεργοποιήσει τους S400, λένε τώρα Τούρκοι αναλυτές

Μέσα σε μια ώρα η Τουρκία μπορεί να ενεργοποιήσει τους S400, λένε τώρα Τούρκοι αναλυτές

“Μέσα σε μια ώρα μπορεί η Τουρκία να ενεργοποιήσει τους S400”, δήλωσε ο Πρόεδρος του τουρκικού Ινστιτούτου Ρωσικών Ερευνών Σαλίχ Γιλμάζ, ενώ η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Σαμπάχ σχολιάζει ότι “τώρα τα ηνία στην ανατολική Μεσόγειο είναι στα χέρια της Τουρκίας”.


Ο Σαλίχ Γιλμάζ μέσω του τουίτερ αναφέρει ότι “η Ρωσία έχει ολοκληρώσει τη μεταφορά όλων των μερών των S400 στην Τουρκία καθώς και την εκπαίδευση των Τούρκων ειδικών. Από δω και μπρος η πρωτοβουλία ανήκει στην Τουρκία. Η Τουρκία έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει τους S400 μέσα σε μια ώρα”. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Τουρκίγε, οι S400 μπορούν να ενεργοποιηθούν με τρόπο ώστε η εμβέλειά τους να καλύπτει την ανατολική Μεσόγειο.
 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE