ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπήκε να ληστέψει με πιστόλι και έφυγε με ένα πακέτο τσιγάρα- Τι ειπώθηκε και τράπηκε σε φυγή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπήκε να ληστέψει με πιστόλι και έφυγε με ένα πακέτο τσιγάρα- Τι ειπώθηκε και τράπηκε σε φυγή

Υπόθεση ληστείας σε περίπτερο στη Λεμεσό διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την 56χρονη υπάλληλο του περιπτέρου γύρω στις 10:30 το βράδυ της Πέμπτης 3/9, άγνωστος άνδρας, υπό την απειλή, πιθανότατα ψεύτικου πιστολιού, ζήτησε να του παραδώσει το χρηματικό ποσό που υπήρχε στο ταμείο.

Η υπάλληλος φέρεται να ενημέρωσε τον δράστη, ότι στο περίπτερο εκείνη τη στιγμή βρισκόταν και ο εργοδότης της, με αποτέλεσμα, ο δράστης  να πάρει ένα πακέτο τσιγάρα και να τραπεί σε φυγή πεζός, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η Αστυνομία διενήργησε εξετάσεις στη σκηνή και επιθεωρήθηκε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, στο οποίο φαίνεται άνδρας με καλυμμένο το πρόσωπο του, να βρίσκεται εντός του περιπτέρου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE