LIFESTYLE

Αναπάντεχος χωρισμος στην κυπριακή Showbiz- Το ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής- ΒΙΝΤΕΟ

Αναπάντεχος χωρισμος στην κυπριακή Showbiz- Το ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής- ΒΙΝΤΕΟ

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη σχέση του Ανδρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Κύπριος ηθοποιός μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής 4/9 στο «Love it» και την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Δε μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά γιατί την έπαθα πολλές φορές. Ενθουσιάζομαι και μπαίνω σε καταστάσεις… Θα πω αυτό και θα το κλείσω. Ανθρώπινα είμαι και εγώ ένας από τους ανθρώπους που ο κορονοϊός τους επηρέασε. Και δεν είμαι σε σχέση. Αλλά πολύ όμορφα και πολιτισμένα είμαστε φίλοι. Και το κλείνουμε εδώ» είπε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Η σχέση του δημοφιλούς ηθοποιού και σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου και της επίσης συμπατριώτισσας μας Σιμώνης Χριστοδούλου είχε γίνει γνωστή τον Νοέμβριο του 2018. Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός και η makeup artist, οι οποίοι μάλιστα συνεργάζονται και επαγγελματικά, μετά από μια μικρή κρίση, επανασυνδέθηκαν, ενώ στις αρχές του 2020 ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» σε τρυφερά ενσταντανέ σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. Η σχέση τους ωστόσο ανήκει στο παρελθόν.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top