Χρήση και προστατευτικών διαχωριστικών για θρανία στη Μέση Εκπαίδευση -VIDEO

Χρήση και προστατευτικών διαχωριστικών για θρανία στη Μέση Εκπαίδευση -VIDEO

Πέραν από τη φυσική απόσταση, μέσω επεκτάσεων θρανίων, στη νέα σχολική χρονιά της Μέσης Εκπαίδευσης, θα γίνει χρήση και προστατευτικών διαχωριστικών (plexiglass). 

Το ΚΥΠΕ εξασφάλισε σχετικό οπτικό υλικό που καταγράφει την τοποθέτηση των προστατευτικών διαχωριστικών σε θρανία αιθουσών διδασκαλίας της Μέσης Εκπαίδευσης.
 
Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, η λύση αυτή θα εφαρμοστεί παράλληλα με τις επεκτάσεις θρανίων, εκεί και όπου κρίνεται αναγκαίο για κάλυψη των αναγκών και διασφάλιση εφαρμογής των πρωτοκόλλων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE