Γ. ΟΜΗΡΟΥ: 'Εκθετος και εκτεθειμένος' ο ΓΓ του ΝΑΤΟ

Γ. ΟΜΗΡΟΥ: 'Εκθετος και εκτεθειμένος' ο ΓΓ του ΝΑΤΟ

Ο ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ «με το επικοινωνιακό πραξικόπημα που επιχείρησε, για δήθεν συμφωνηθέντα διάλογο Ελλάδας – Τουρκίας, απεδείχθη καλός υπηρέτης και ‘μισθοφόρος’ της  Τουρκίας» αναφέρει ο τέως Πρόεδρος της Βουλής, Γιαννάκης Ομήρου, σε ανακοίνωσή του.

 
Προσθέτει ότι «με την κατηγορηματική διάψευση της Ελλάδας, ότι ουδέποτε συμφωνήθηκε ένας τέτοιος διάλογος, ο Στόλτεμπεργκ παραμένει έκθετος και εκτεθειμένος».
 
Ταυτόχρονα, συνεχίζει ο κ. Ομήρου, «αποκαλύπτεται, για μια ακόμα φορά, ότι το ΝΑΤΟ  παραμένει οργανισμός με σταθερή φιλοτουρκική στάση διότι στη σημερινή ελληνοτουρκική κρίση, στόχος του θλιβερού Στόλτεμπεργκ είναι η δορυφοροποίηση της Ελλάδας με αποδοχή διαλόγου υπό το κράτος εκβιασμού και πολεμικής απειλής από την Τουρκία».

 

 ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE