ΚΥΠΡΟΣ: Έφτασε νέο πλοιάριο με μετανάστες – Αποβιβάστηκαν 51 πρόσωπα

ΚΥΠΡΟΣ: Έφτασε νέο πλοιάριο με μετανάστες – Αποβιβάστηκαν 51 πρόσωπα

Νέα άφιξη μεταναστών στην Κύπρο το Σάββατο 5/9.

Σύμφωνα με πληροφορίες πλοιάριο το οποίο μετέφερε 51 μετανάστες προσάραξε στη νεκρή ζώνη πλησίον της περιοχής «Κάππαρη» στην επαρχία Αμμοχώστου και από αυτό αποβιβάστηκαν 35 άντρες, 5 γυναίκες και 11 παιδιά.

Στο σημείο έσπευσαν οι αρμόδιες Αρχές και αφού καταγραφούν τα στοιχεία τους αναμένεται να μπουν σε λεωφορείο με προορισμό το κέντρο φιλοξενίας «Πουρνάρα».

Πλέον είναι καθημερινό φαινόμενο η άφιξη μεταναστών με βάρκες στο νησί μας, αφού τις τελευταίες μέρες εισήλθαν γύρω στην Κύπρο γύρω στους 100.

 

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.