ΚΥΠΡΟΣ: Έφτασε νέο πλοιάριο με μετανάστες – Αποβιβάστηκαν 51 πρόσωπα

ΚΥΠΡΟΣ: Έφτασε νέο πλοιάριο με μετανάστες – Αποβιβάστηκαν 51 πρόσωπα

Νέα άφιξη μεταναστών στην Κύπρο το Σάββατο 5/9.

Σύμφωνα με πληροφορίες πλοιάριο το οποίο μετέφερε 51 μετανάστες προσάραξε στη νεκρή ζώνη πλησίον της περιοχής «Κάππαρη» στην επαρχία Αμμοχώστου και από αυτό αποβιβάστηκαν 35 άντρες, 5 γυναίκες και 11 παιδιά.

Στο σημείο έσπευσαν οι αρμόδιες Αρχές και αφού καταγραφούν τα στοιχεία τους αναμένεται να μπουν σε λεωφορείο με προορισμό το κέντρο φιλοξενίας «Πουρνάρα».

Πλέον είναι καθημερινό φαινόμενο η άφιξη μεταναστών με βάρκες στο νησί μας, αφού τις τελευταίες μέρες εισήλθαν γύρω στην Κύπρο γύρω στους 100.

 

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE