ΠΑΦΟΣ: 'Ντου' της Αστυνομίας στο σπίτι γυναίκας- Δεν έπεισαν οι δικαιολογίες της

ΠΑΦΟΣ: 'Ντου' της Αστυνομίας στο σπίτι γυναίκας- Δεν έπεισαν οι δικαιολογίες της

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον μιας γυναίκας για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από σχετική μαρτυρία , μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου προχώρησαν σε έρευνα  στις 18:30 το απόγευμα της Παρασκευής 4/9, στην κατοικία της υπόπτης στην Πάφο και εντοπίστηκαν αριθμός παλιών δίσκων γραμμοφώνων  μουσικής και μπαστούνια του γκολφ.

Η ύποπτη μεταφέρθηκε στα γραφεία της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου όπου ανακρινόμενη δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για τα ανευρεθέντα. Ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σε νέα δημόσια τοποθέτηση προχώρησε ο Μακάριος Δρουσιώτης, απαντώντας στις αναφορές του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Φυτιρή σχετικά με τη μη προσκόμιση τεκμηριωμένων στοιχείων στην Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE