Φαίδωνος: Η προσπάθεια αποφυγής σύγκρουσης θέσεων μεταξύ Υπουργείου και συνδικαλιστών, έχει ζημιώσει την παιδεία

Φαίδωνος: Η προσπάθεια αποφυγής σύγκρουσης θέσεων μεταξύ Υπουργείου και συνδικαλιστών, έχει ζημιώσει την παιδεία

Στην εκτίμηση ότι οι συνδικαλιστές πρέπει να αφήσουν τα σχολεία να ανοίξουν, εκφράζει με γραπτή του ανακοίνωση ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, προσθέτοντας πως η αποφυγή σύγκρουσης θέσεων και προθέσεων μεταξύ Υπουργείου και  συνδικαλιστών έχει ζημιώσει την παιδεία .

Σύμφωνα με τον κ. Φαίδωνος, το αναβλητικό κρύψιμο κάτω από το χαλί δεν είναι πολιτική προόδου, σημειώνοντας παράλληλα πως τα μονοθέσια θρανία που ετοίμασαν στην Πάφο για τους μαθητές υπό τις περιστάσεις είναι εξαιρετικά.

Επεσήμανε επίσης πως «είναι η ώρα κάποιοι συνδικαλιστές να αφήσουν τα σχολεία να ανοίξουν», προσθέτοντας πως « όλα δεν είναι όπως θα θέλαμε να είναι αλλά έχει παραπάει αυτή η ιστορία  να διοικούν οι συνδικαλιστές είτε άμεσα είτε έμμεσα».

Ο κ. Φαίδωνος σημείωσε τέλος πως η προσπάθεια διαχρονικά για αποφυγή της σύγκρουσης θέσεων και προθέσεων μεταξύ Υπουργείου και συνδικαλιστών, τελικά έχει ζημιώσει πολύ την παιδεία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε στοιχεία για παράκαμψη κυρώσεων από Τουρκία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

ΠτΔ: Παρουσίασε στοιχεία για παράκαμψη κυρώσεων από Τουρκία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσίασε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο συγκεκριμένα στοιχεία για την παράκαμψη των κυρώσεων κατά της Ρωσίας από την Τουρκία, κατά τη συζήτηση για το θέμα της Ουκρανίας. Το θέμα παράκαμψης των κυρώσεων απασχόλησε εκτενώς τη συζήτηση στο Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE